Zekeringlastscheider InLine II nu ook met ITS2 monitoring-unit

Erik op 27 juli 2021 | 2 minuten leestijd
De InLine II zekeringlastscheiders van ABB biedt de meest recente lastscheidertechnologie met smeltveiligheid. Deze zekeringlastscheider is sinds kort ook leverbaar met ITS2 monitoring-unit, waarmee de elektrische installatie real-time kan worden gemonitord.

Toekomstvast

De ITS2 monitoring-unit is eenvoudig en intuïtief te installeren; het installeren hiervan vergt 80% minder installatietijd vergeleken met energiemeters. Met deze ITS2 monitoring-unit, beschikt de zekeringlastscheider over cloud-connectiviteit met ABB Ability™ Energy and Asset Manager. Deze state-of-the-art cloud-oplossing brengt energie- en assetmanagement samen in één intuïtief dashboard. De aangesloten InLine II zekeringlastscheiders kunnen zo worden gemeten en gemonitord. Dat geeft zicht op het energieverbruik en de vermogenskwaliteit en daarmee op het volledige bedrijfsproces. Na installatie kan voor een snelle configuratie gebruik worden gemaakt van Ekip Connect.

Comfortabel installeren

De InLine II laat zich eenvoudig installeren op stroomrails en garandeert het veilig en betrouwbaar in- en uitschakelen. De zekeringlastscheider is leverbaar in twee uitvoeringen: de ruimtebesparende ZLBM en de ZHBM waarbij stroomtrafo’s eenvoudig geïnstalleerd kunnen worden. De brede keus uit accessoires en kabelklemmen – aansluitvlag of kabelaansluitklem, zorgt voor flexibele installatie.

Hoge mate van persoonlijke veiligheid

De InLine II is aan de voorzijde uitgevoerd in beschermingsklasse IP30. Het ontwerp van de zekeringlastscheider is zodanig dat NH-zekeringhouders eenvoudig en veilig kunnen worden vervangen.  Met de ITS2 monitoring-unit kan ook gebruik worden gemaakt van de elektrische zekering-monitoringfunctie. Hiermee kan de huidige status van zekering worden gemonitord en in geval van een doorgebrande zekering een alarmmelding worden gegeven.

Gerelateerde artikelen