Winnaar Elektrotechniek365 Kennisquiz bekend!

Erik op 11 december 2015 | 2 minuten leestijd
Elektrotechniek365.nl was tijdens Elektrotechniek 2015, dé beurs voor de e-branche, op de beursvloer te vinden. Bijna 500 deelnemers testten bij ons hun vakkennis en maakten daarmee kans op een iPad. Tientallen deelnemers hadden alle vragen goed, maar er kan er maar één de winnaar zijn: Martin Hobbelen van VER Automation!

“Ik zit toch al 30 jaar in het vak”, zegt Martin over de kennisquiz. “Dan leer je wel het een en ander. Maar ik heb af en toe ook wel een gokje gewaagd, hoor.”

Martin startte zijn carrière als stagiair bij VHE Techniek en bleef hier vervolgens 22 jaar werken. Daarna maakte hij de overstap naar VER Automation, waar hij momenteel met veel plezier werkt. “Ik ben projectmanager voor het hardware-gedeelte”, zegt hij. “Wij houden ons bezig met industriële automatisering, van A tot Z.”

“Ik vind het elke keer weer een uitdading om de projecten tot een goed eind te brengen”, zegt Martin over zijn werk. “Het is een team-effort, dat vind ik leuk. Ik ben altijd weer trots als een project tot een goed einde komt, zodat de klant tevreden is en weer terugkomt.”

iPad

De iPad gaat goed bij zijn werk van pas komen, weet Martin. “Dit is toch wel ideaal voor presentaties en dergelijke, in plaats van dikke ordners meeslepen. Ik had er nog geen een, ik heb het altijd afgehouden. Maar als je op zo’n manier een iPad mag ontvangen, is dat erg fijn.”

Gerelateerde artikelen