WIFI LED dimmer valt in de prijzen

Erik op 2 juni 2021 | 2 minuten leestijd
ION Industries heeft de German Innovation Award ’21 gewonnen in de categorie ‘Lighting Solutions’. De WIFI LED dimmer zonder nuldraad is de eerste ter wereld en is eind juni verkrijgbaar.

Het is niet de eerste keer dat ION Industries in de prijzen valt. Eerder werd de prijs al gewonnen door een andere LED dimmer. De master/slave 200W, een dimmer gebaseerd op een hotelschakeling.

De ION WIFI LED DIMMER, vanaf eind juni verkrijgbaar, is een unieke variant binnen het assortiment van Ion Industries. De naam verklapt het al, de ION WIFI LED DIMMER is te gebruiken door middel van een draaiknop op de muur en is te koppelen via WiFi aan een Tuya-App. Oude en nieuwe technologie in een dimmer.

Anti-popcorn

De dimmer is geruisloos en kan al ingesteld worden vanaf 0,3 tot 200 Watt. Bij het inschakelen van meerdere lampen, gaan allen eerst op een hogere helderheid aan, waarna deze terugkeren naar de dimstand. Dit verschijnsel wordt ook wel het popcorn effect genoemd. Om dit effect tegen te gaan, beschikt de dimmer over een anti-popcorn instelling, die kan worden ingeschakeld.

Gerelateerde artikelen