Wasco levert compleet assortiment Daikin

Naast het pakket van warmtepompen, levert Wasco sinds 1 april 2020 als enige groothandel in Nederland het complete split- en multisplit assortiment airconditioningapparatuur van Daikin.

Daikin is fabrikant en leverancier van oplossingen voor airconditioning, verwarming, ventilatie, luchtbehandeling, koudwatermachines en koel-/vriessystemen. Het bedrijf heeft voor Wasco gekozen vanwege “de unieke positie die Wasco in de markt inneemt”, zo meldden beide bedrijven. Wasco is sinds 2015 actief op het gebied van airco’s, installatiemateriaal, montagemateriaal en gereedschappen. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in deze productgroep. Door de verregaande samenwerking tussen Daikin en Wasco, heeft Daikin direct toegang tot een zeer uitgebreide, voor Daikin voornamelijk nieuwe, klantengroep.

Het airco-assortiment van Wasco is nu behoorlijk compleet met een totaalassortiment van airconditioningapparatuur van Daikin en Haier. Ook zijn het montagemateriaal, installatiemateriaal, onderdelen en gereedschappen terug te vinden op wasco.nl en bij de 34 Wasco-vestigingen. Op 23 van de vestigingen heeft Wasco ook een assortiment koelmiddelen op voorraad.

Wasco heeft haar eigen koeltechnisch adviseurs in dienst die de klanten met raad en daad bijstaan. Niet alleen in een pre-sales omgeving, maar ook op het gebied van after-sales. 

Ook beginnende installateurs van airco-systemen zijn bij Wasco aan het juiste adres. Wasco heeft met haar WasCollege al meer dan 600 cursisten opgeleid tot F-gassen gecertificeerde monteur. 

Gerelateerde artikelen