VSK-deelnemers teasen met nieuwe innovaties

De VSK-beurs staat bijna weer voor de deur en langzaamaan onthullen bedrijven welke innovaties zij zullen tonen op deze unieke beurs in De Jaarbeurs in Utrecht. Zo ook Hitma Instrumentatie. Hun deelname zal in het teken staan van gebouwautomatisering.

In de utiliteitsgebouwen komen slimme technieken steeds meer voor. Hitma wil daarom graag verschillende instrumentatielijnen tonen waaronder producten van Dwyer, Produal en Lufft. “In de HVAC-gebouwautomatisering worden parameters gemeten om onder andere ventilatie, koeling en verwarming te regelen”, legt Hitma uit. Het bedrijf levert voor verschillende doeleinden producten van Dwyer, Produal en Lufft. De assortimenten van deze bedrijven beslaan instrumenten voor klimaatregeling in ruimtes, luchtkanalen en luchtbehandelingskasten op basis van gemeten grootheden als temperatuur, relatieve en absolute luchtvochtigheid, luchtkwaliteit (CO2 en VOC) en flow.

Schrijf je nu direct in voor de VSK.

Aanbod

Hitma biedt daarvoor verschillende sensoren, schakelaars, slimme thermostaten en ruimteregelaars aan. Deze worden gebruikt om een goed binnenklimaat te creëren waarbij het gebruiksgemak voor de eindgebruiker en energiebesparing niet uit het oog mogen worden verloren. “De sensoren van Hitma Instrumentatie kunnen worden gekoppeld aan elk type gebouwbeheerssysteem (GBS) via analoge signalen, maar ook met Modbus of BACnet voor Smart Buildings.”

Producten van levensbelang

Naast producten op het gebied van gebouwautomatisering, wordt er ook aandacht besteed aan applicaties voor ziekenhuizen en farmaceutische bedrijven. In operatiekamers en cleanrooms is een luchtkwaliteitbeheersing, drukbewaking, monitoring en dataregistratie letterlijk van levensbelang.

VSK-award

Met een nieuw Lufft-weerstation, dat speciaal is ontwikkeld voor gebouwautomatisering, zal het bedrijf tijdens de VSK ook een gooi doen naar een VSK-award. Over deze noviteit kan en mag de beursdeelnemer nog niks bekend maken. Een bezoekje aan de beurs in februari meer dan waard. 

 

Gerelateerde artikelen