VSK 2016: Warmtepompen Innovatieroute

Erik op 11 januari 2016 | 2 minuten leestijd
Tijdens de vakbeurs VSK die van 2 tot en met 5 februari 2016 plaatsvindt in Utrecht, organiseert vakblad Warmtepompen de gratis Warmtepompen Innovatieroute. Door met ons mee te wandelen wordt u in korte tijd geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen.

Dankzij recente aanpassingen in de regelgeving komt de warmtepomp steeds beter in zicht als duurzame vervanger van – of aanvulling op – de hr-ketel. Door een woning te verwarmen (en koelen) met behulp van een warmtepomp, wordt een duurzaam en comfortabel binnenklimaat gecreëerd, tegen lagere energiekosten. Als architect, installatieadviseur, medewerker van een vastgoedbedrijf of woningcorporatie is het belangrijk voor u om op de hoogte zijn van de actuele stand van zaken met betrekking tot warmtepomptechnologie en de mogelijke toepassingen ervan.

Hoe werkt het? 

Als deelnemer aan de Warmtepompen Innovatieroute 2016 wordt u in een groep van maximaal vijftien personen langs een aantal warmtepomp-stands geleid. Bij iedere stand geeft een expert u 15 minuten lang uitleg over een onderwerp dat aan de toepassing van warmtepompen is gerelateerd. Zo bent u in anderhalf uur volledig bijgepraat! Standhouders die tijdens de route worden bezocht zijn Nefit Bosch, Jaga, Stulz, Alpha Innotec en NIBE Energietechniek. 

Gerelateerde artikelen