Voorkom waterschade tijdens het verwijderen van voegen

Erik op 12 juli 2018 | 2 minuten leestijd
Tijdens het verwijderen van siliconen voegen kan de waterdichte afdichting van een douchebak beschadigen. Bijvoorbeeld door een uithaal met een Stanley mes. Als de waterdichte afdichting beschadigt kan dit tot ernstige waterschade leiden. Met de nieuwe en eenvoudige afdichting van Bette, wordt dit probleem voorkomen.

Het nieuwe BetteDichtsystem Pro voorkomt het per ongeluk insnijden van de gelaagde afdichting. Het systeem bestaat uit een vlies (1) die over de gelaagde afdichting (2,3) wordt aangebracht. In tegenstelling tot andere aanbieders bestaat de vlies van Bette niet uit een dikke en stugge, maar uit een dun en flexibel weefsel. Een hoogwaardig en duurzaam materiaal speciaal ontwikkeld voor de klimsport, waar bergbeklimmers hun leven op vertrouwen.

Volgens nieuwe norm DIN 18534-1

De nieuwe vlies kan in combinatie met de Bette afdichtingssystemen worden toegepast. Het nieuwe BetteDichtsystem Pro is al gecertificeerd volgens de nieuwe norm DIN 18534-1. Zodat de afdichting van douchebakken, douchevloeren en ligbaden op voorhand is gegarandeerd.

Eenvoudig te installeren

Ook aan de eenvoud van installatie is gedacht. De nieuwe vlies wordt eenvoudig op de gelaagde afdichting vast gelijmd. Dankzij de flexibiliteit van het weefsel, geschiedt dit zelfs in de hoeken zonder kreukels. De vlies wordt op een rol geleverd, zodat het gemakkelijk is toe te passen.

 

Gerelateerde artikelen