Voorbereidingen vakbeurs VSK 2018 gestart

Erik op 22 maart 2017 | 2 minuten leestijd
De deelnemerswerving voor VSK 2018 is gestart. De meest succesvolle W-installatiebeurs van Nederland wordt van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 februari gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Naar verwachting zullen alle marktleiders aanwezig zijn in Utrecht. Jaarbeurs rekent op meer exposanten dan tijdens de vorige editie. De beurs VSK zal naar verwachting 35 duizend bezoekers trekken.

De VSK heeft de wind in de zeilen. De beurs kan terugkijken op een sterke editie in 2016, met een hoge exposanttevredenheid. Het markeerde destijds het herstel in de bouwsector. De verwachtingen voor de komende editie zijn dan ook hooggespannen.

De bouw- en installatiesector lijkt te herstellen van zware tijden en kan weer denken aan groei. De markt heeft daarbij een grote informatiebehoefte. Onder andere de installateur wil weten wat er op de markt te koop is, leveranciers op hun beurt hebben een platform nodig om hun producten in het hart van deze doelgroep te presenteren. Hoe dit uitwerkt bleek recentelijk uit het succes van de onlangs gehouden BouwBeurs, die ruimschoots alle verwachtingen heeft overtroffen.

Segmentmanager Bouw & Installatie Patrick Schilte van Jaarbeurs: “Alle seinen staan op groen. VSK is een sterk merk. Onze exposanten hebben op de vorige editie goede zaken gedaan en ze weten dan ook goed wat de bezoekers in februari 2018 mogen verwachten: productintroducties, innovaties, kennis, plezier en netwerken. We hebben een mooi concept ontwikkeld voor VSK 2018, waar we inmiddels ook de eerste signalen hebben mogen ontvangen van de komst van nieuwe exposanten.”

Meer informatie over de VSK wordt spoedig toegevoegd aan de website van VSK. Om nu alvast in contact te komen, kunt u bellen met 030-295 2999 of gebruik maken van dit formulier

Gerelateerde artikelen