Volgende generatie Flir warmtebeeldcamera’s staan voor de deur

De derde generatie Flir ONE warmtebeeldcamera’s zijn nu beschikbaar. Net zoals twee dual sensor warmtebeeldcamera’s voor drones en een robuuste compacte warmtebeeldcamera voor woning- en gebouwinspecties. De producten helpen onder meer met het opsporen van warmtelekken.

De producten die Flir Systems in januari op de markt bracht, zijn voorzien van microwarmtebeeldcamera en een speciale technologie dat het gemakkelijker maakt om het beeldscherm uit te lezen.

Toegankelijke voor MKB

De producten maken het gebruik van warmtebeeldcamera’s toegankelijker voor kleinere ondernemingen. Flir richt zich op deze doelgroep omdat zij van mening zijn dat ook kleinere ondernemingen toegang moeten kunnen krijgen tot goede en betaalbare camera’s.

Nieuwe generatie

De nieuwe generatie van de Flir One is voortgebracht vanuit zijn voorgangers en is krachtig instapmodel. De warmtebeeldcamera is aan te sluiten op iOS- of Android-apparaten en kan worden gebruikt in combinatie met de OneFit™-connector.

Bedrijven die veelvuldig werken met warmtebeelden is de Flir One Pro een uitgebreidere optie. Deze robuuste camera maakt ook gebruik van de OneFit-connector, maar heeft krachtigere beeldfuncties. 

Gerelateerde artikelen