Vloerverwarming voor lage opbouw mogelijk

Erik op 6 december 2017 | 2 minuten leestijd
Dat vloerverwarming een aangename manier van verwarmen is, is bekend. Alleen heel vaak is een ‘normaal’ systeem niet te plaatsen. Variotherm levert daarom de 20 millimeter dunne Variokomp droogbouw vloerverwarming.

De Variokomp vloerverwarming van Variotherm is 20 millimeter dun en biedt volgens de ontwikkelaars daarom oplossingen wanneer er weinig opbouwhoogte mogelijk is, er een bestaande dekvloer ligt of als wanneer er sprake is van een houten vloerconstructie. Ook als er een hoge warmteafgifte nodig is of wanneer infrezen niet kan, biedt het systeem van Variotherm een optie, legt de aanbieder uit.  

Afgifte per vierkante meter 

Variotherm, die sinds 2005 slimme oplossingen biedt, kan vaak opties bieden wanneer de opbouwhoogte minder is dan 20 millimeter. Volgens het bedrijf biedt hun systeem de hoogste afgifte per vierkante meter. Na het leggen is de vloer vaak na drie uur weer te belopen. 

VSK beurs

De Variokomp vloerverwarming zal tijdens de VSK beurs, die van 6 tot en met 9 februari 2018 wordt gehouden, worden getoond aan het publiek.

Gerelateerde artikelen