Vlakke vloerafwerking altijd op maat

Erik op 22 februari 2017 | 2 minuten leestijd
Een op maat gemaakte en veilige douchevloer in de kleur die jouw klant graag wilt; met de introductie van de douchevloeren van Villeroy & Boch wordt het mogelijk. Het bedrijf komt met de Quaryl, een vloer die exact op maat kan worden gemaakt. Doordat de vloer ook aan hoeken, zuilen en vooruitspringende gedeeltes kan worden aangepast, zijn volgens de ontwikkelaar de mogelijkheden eindeloos.

De douchevloeren zijn leverbaar in matkleuren en door de grote flexibiliteit aanpasbaar aan individuele wensen. “Ook het ultravlakke design met de verzonken geïntegreerde afvoer zet de hoogste maatstaven.” De fabrikant wil graag bijdragen aan het design van de badkamer: “Exacte randen en een ultravlakke, randloze vormgeving vormen een echt design-hoogtepunt in uw badkamer.” Daarbij kan worden gekozen voor gelijkvloers of om de douchevloer iets te verlagen of misschien wel te verhogen.

Hygiënisch oppervlak

Door het poriënvrije oppervlak is de vloer uitermate hygiënisch en makkelijk schoon te maken. “Dankzij de hoogste antislipklasse C biedt Squaro Infinity bovendien ook optimale veiligheid voor een perfecte douche-ervaring.”

Gerelateerde artikelen