Verlichting in badkamer kan sfeer bepalen

Erik op 20 november 2017 | 2 minuten leestijd
Verlichting kan de sfeer bepalen bij jouw klant thuis. Daar kan de badkamer uiteraard niet bij achterblijven. Villeroy & Boch heeft de Finion geïntroduceerd: een badkamerserie met extra opties zoals verlichting in de spiegel of het bad.

Het nieuwe product kan er aan bijdragen dat een spiegel aan alle kanten wordt verlicht of dat kasten beter worden uitgelicht. Ook licht onder een bad behoort tot de opties. Alles voor een goede sfeer in de badkamer. Daarnaast kan ook audio worden toegevoegd zodat jouw klant kan genieten van muziek terwijl hij of zij de badkamer gebruikt. 

Villeroy & Boch ziet de verlichting van de badkamerserie als een echt lichtkunstwerk. “Meubels, kuipen of spiegels; de verschillende directe en indirecte lichtbronnen zorgen voor een zeer aangename sfeer in de badkamer – de perfecte plaats om u prettig te voelen”, omschrijft het bedrijf de innovatie.

De dimbare verlichting en de audio-installatie kan door de gebruiker worden bediend door middel van één universele afstandsbediening. 

Gerelateerde artikelen