Veilig werken in de kleine ruimte

Gereedschap dat veilig is, kan letterlijk levens redden. Waarschijnlijk kan iedere elektromonteur er over mee praten: een schok van een schroevendraaier die niet volledig geïsoleerd was. Vervelend en onnodig. De nieuwe Wiha Stubby electric schroevendraaier met bithouder voor slimBits is 100 procent geïsoleerd en met 105 millimeter een compacte tool.

De korte lengte van de schroevendraaier helpt in krappe werkomstandigheden. –Bij werk aan machines of schakelkasten is kort gereedschap het meest efficiënt. Wiha weet dat er bij het werk van elektromonteur gevaren schuilen en daarom vindt de fabrikant dat het gereedschap kort én veilig moet zijn. “Wiha presenteert nu als wereldprimeur de eerste VDE-gecertificeerde en bij 10.000 V AC 100% gecontroleerde schroevendraaieroplossing van deze grootte in de vorm van een Stubby electric bithouderhandgreep voor slimBits.”

Twee onderdelen

De Wiha Stubby electric bestaat uit twee onderdelen: de korte bithouderhandgreep en drie, als set verkrijgbare, slimBits. Deze onderdelen zijn samen 105 millimeter lang. “De Stubby is kort genoeg voor speciale werkzaamheden met minimale ruimte en toch 100% veilig en geïsoleerd. Precies deze wens kwam duidelijk naar voren uit onze langlopende, intensieve gebruikersenquêtes en andere marktactiviteiten. Een echt gat in de markt, zou je kunnen zeggen.”

Gerelateerde artikelen