Update intercom systeem verbindt vele appartementen

Erik op 10 april 2017 | 2 minuten leestijd
Veiligheid is belangrijk en daarbij biedt een goed intercomsysteem uitkomt. Je doet niet voor iedereen zomaar de deur open, maar voor personen die in hoogbouw wonen, is dat soms lastig te controleren. De nieuwe GT-serie is mede om deze reden vernieuwd en kan nog tot 5000 appartementen verbinden.

Het nieuwe monoblock buitenpost maakt het mogelijk om 5.000 appartementen te schakelen. Daarbij wordt er rekening gehouden met het budget van de projecten. “De 7” monitor is de referentie van de binnenposten geworden, terwijl er ook een budgetvriendelijke 3,5” variant beschikbaar blijft om de kosten van grote projecten te kunnen drukken.”

Slecht gehoor of minder zicht

Om ook personen met gehoorproblemen goed te kunnen helpen, zijn beide varianten voorzien van een inductieve lus. Ook een camera die is beslagen, kan voor problemen zorgen. “Dankzij de versterkte coverless camera’s van de buitenposten behoren krassen en condensatie op het cameravenster tot het verleden.”

“Tenslotte wordt data-overdracht met de Aiphone systemen aanzienlijk vergemakkelijkt dankzij de NFC-technologie (Near Field Communication) via het mobiele instellingsprogramma voor Android.”  De gegevens van de gebruikers kunnen op een eenvoudige manier worden verwerkt waarbij er een maximum is van 500 ID’s per toegangsstation.

Gerelateerde artikelen