Uniek design in de badkamer

Erik op 12 december 2018 | 3 minuten leestijd
Het personaliseren van je interieur is populair: consumenten willen graag hun stempel drukken op ieder aspect in de woning. Ook in de badkamer. Is je klant op zoek naar een uniek design? Dan kan Axor wellicht interessant zijn. Het merk biedt een kranenserie met diverse coatings aan voor oneindig combineren en personaliseren.

Een persoonlijk interieur gaat al jaren verder dan een paar foto’s aan de wand. Ook in de badkamer worden de mogelijkheden steeds gevarieerder. Zo kun je nu bijvoorbeeld een eigen bedieningsplaat voor de toilet ontwerpen.

Axor speelt in op deze trend met de kranenserie MyEdition en 15 FinishPlus PVD kleurcoatings. Het sanitairmerk, dat valt onder Hansgrohe Group, onderscheidt zichzelf met luxe producten, die vaak worden ontworpen door gerenommeerde architecten en ontwerpers. Met hun moderne designs wat betreft materiaal, kleur en vorm, inspireren ze consumenten tot het inrichten van een persoonlijke badkamer.

Unieke materialen

Het summum der personaliseerbare kranen is de MyEdition. Het strakke en lineaire design van deze kranenserie, ontwikkeld door Phoenix Design, is verkrijgbaar in verschillende materialen.  De afwerkingsplaatjes van Axor – van bijvoorbeeld marmer, hout of zelfs leer – geven elke kraan een andere look.

15 metaal kleurcoatings

Met de FinishPlus PVD-kleurcoatings zijn de mogelijkheden tot personalisatie groot. AXOR maakt het mogelijk om bijna het gehele assortiment uit te laten voeren in één van de 15 metaal kleurcoatings. Elke afwerking geeft je product een heel andere uitstraling. Het aanbod van de AXOR FinishPlus PVD-coatings varieert van metaalkleuren zoals ‘Brushed Black Chrome’, ‘Polished Red Gold’ of ‘Stainless Steel Optic’. Kies voor een mat resultaat met de ‘brushed’ afwerkingen of een glanzende look met een ‘polished’ coating.

Signature Service

Om tegemoet te komen aan persoonlijke wensen van de klant gaat AXOR nog een stapje verder. Voor de meest specifieke personalisatie- en productwensen kunnen consumenten terecht bij AXOR Signature Service. Hiermee is het mogelijk om te kiezen voor afwijkende productafmetingen of bijzondere kleur-, materiaal- en oppervlakteafwerkingen. Ook kun je producten laten graveren of anderszins verfraaien. Deze maatoplossingen worden gerealiseerd in de werkplaatsen van AXOR in Duitsland.

Gerelateerde artikelen