​Uneto-VNI organiseert bijeenkomsten over trends in de branche

Erik op 2 februari 2016 | 2 minuten leestijd
Uneto-VNI organiseert bijeenkomsten over de laatste trends in de installatiebranche. Op deze manier zijn installateurs binnen één avond weer volledig up-to-date met de ontwikkelingen en regelgevingen binnen de branche.

Uneto-VNI op haar website: ‘Als ondernemer bent u elke dag druk met installeren, nieuwe klanten, werknemers en andere zaken. Op de hoogte blijven van alle regelgeving en ontwikkelingen kost veel tijd. Daarom biedt UNETO-VNI u de juiste kennis op maat aan, zodat u weer op de hoogte bent van de nieuwste trends in de installatiebranche.’

Het programma bestaat uit twee plenaire sessies, waarna men kan kiezen uit één van de vier workshops. De plenaire sessies behandelen de nieuwe cao en Kwaliteit & kwaliteitsbeleving. De workshops hebben de volgende onderwerpen:

Als ComfortInstallateur meer kans op de markt

Een groeiende markt: bent u er klaar voor? Tijdens deze workshop komt u alles te weten over de aanpak en de kansen van de ComfortInstallateur.

CV-ketel eruit, warmtepomp erin?

Informatie over de verschillende warmtepomptechnieken, de subsidieregeling, technische aandachtspunten, kwaliteitsregeling en hoe u meer kennis kunt opdoen om u verder te specialiseren.

Stekerbaar installeren: kans of bedreiging voor installatiebedrijven?

De laatste trends en regelgeving rondom stekerbaar installeren. Na deze workshop kunt u een goede inschatting maken of flexibel installeren wellicht ook voor uw bedrijf kansen biedt.

Nieuwe waterwerkbladen: wat betekent dat voor u?

Waar moet u allemaal rekening mee houden? Tijdens deze workshop presenteert de vakgroep Sanitaire en Riooltechnieken van UNETO-VNI (in samenwerking met KvINL, Kiwa, drinkwaterbedrijvenen OTIB) de wijzigingen.

Wilt u een bijeenkomst bijwonen? Klik hier voor data, locaties en inschrijfmogelijkheden.

Gerelateerde artikelen