Thaise douchekop zorgt voor krachtigere waterstraal

Erik op 3 augustus 2016 | 2 minuten leestijd
Douchekoppen met een waterstraal die niet krachtig is, zijn voor veel consumenten een ergernis. Het Thaise bedrijf Incheon Group claimt een oplossing te hebben gevonden. Het bedrijf ontwikkelde de Seoul Stone die een hardere straal produceert en het water zuivert. De douchekop is inmiddels ook door Europese consumenten te bestellen.

Douchekoppen met een waterstraal die niet krachtig is, zijn voor veel consumenten een ergernis. Het Thaise bedrijf Incheon Group claimt een oplossing te hebben gevonden. Het bedrijf ontwikkelde de Seoul Stone die een hardere straal produceert en het water zuivert. De douchekop is inmiddels ook door Europese consumenten te bestellen.

Het nieuwe design zorgt volgens de producent voor een verbetering van de waterdruk met 200 procent terwijl het watergebruik met 35 procent afneemt in vergelijking met andere douchekoppen. De douchekop maakt gebruik van verschillende soorten stenen. “Drie lagen van gemineraliseerd stenen zorgen voor zuiverder water met minder chloor en bacteriën die zorgen voor beschadigd haar en een droge huid. Het zuiverende effect van onze douchekop helpt bij het herstellen van je balans tussen haar en lichaam. De douchekop heeft 250 perforatiegaatjes waar een standaard douchekop er ongeveer 50 heeft.”

Installatie

Helaas voor de installateur is het plaatsen van de douchekop eenvoudig waardoor er geen expert aan te pas hoeft te komen.

Gerelateerde artikelen