Spanning stijgt voor VSK awards

Erik op 2 februari 2016 | 2 minuten leestijd
​Op woensdag 3 februari worden de VSK awards uitgereikt. In de vier categoriën zijn verschillende bedrijven genomineerd. Installatieprofs.nl nam alvast een voorproefje en sprak met de genomineerden.

In de categorie Design nomineerde de jury Brink Climate Systems met hun product Air 70, de AquaClean Mera Comfort van Geberit en Ambrava BV met de Samsung 360. 

Voor de award in de categorie Installateurszaken strijden Ubbink BV dat het beugelprogramma uitbracht, Viega Nederland met de Megapress en de Zmart Flex van Zehnder Group Nederland. 

In de categorie Systeemoplossingen nomineerde de jury Zehnder Group met de ComfoAir Q, de DiagnosTX van Priva en het Zero Energy Concept van Itho Daalderop BV.

Daarnaast wordt er op woensdag een award uitgereikt in de categorie Energiebesparing. In die categorie nomineerde de jury Inventum Technology BV met hun product Ecolution WTW-D, de ecoTEC exclusive met Green iQ van Vaillant Group Netherlands BV en Coolmark BV met de TripleAqua.

Op woensdag 3 februari worden de winnaar bekend gemaakt op het podium van de VSK Awards Arena in hal 9. De prijsuitreiking wordt gedaan door Titia Siertsema (juryvoorzitter VSK Awards en voorzitter UNETO-VNI). De presentatie wordt verzorgd door Lieke van Lexmond

Gerelateerde artikelen