Solarwatt introduceert vernieuwde thuisaccu

Erik op 22 juni 2016 | 2 minuten leestijd
Solarwatt, de Duitse pionier op het gebied van zonne-energie, komt met nieuwe functies voor haar thuisaccu: de MyReserve. Zo is het apparaat nu ook geschikt voor clustering (meerdere MyReserve-thuisaccu’s binnen één systeem) en heeft een grotere opslagcapaciteit.

De nieuwe features van de thuisaccu zijn tot stand gekomen in samenwerking met e-Wolf, waar Solarwatt al sinds 2014 mee samenwerkt.  

Solarwatt Innovation

In 2016 nam Solarwatt een onderdeel van e-Wolf over. Als onderdeel van deze overnamen werd Solarwatt Innovation geopend, een technologiecentrum in het Duitse Frechen. Solarwatt Innovation is een centrum voor innovatie en productverbetering. De vernieuwde MyReserve is het eerste wapenfeit van dit centrum.

Erik de Leeuw, directeur van SOLARWATT Benelux: “Met de vernieuwing van onze thuisaccu laat Solarwatt zich opnieuw zien als pionier in zonne-energieproductie en -opslag. Door voortdurende investering in technische kennis, samenwerking en innovatie beschikken we nu al over de producten die over drie tot vijf jaar bepalend zullen zijn voor de energievoorziening van Nederlandse huishoudens.”

Awards

De MyReserve werd eerder al bekroond met verschillende awards, zoals de Innovation Award 2015.

Gerelateerde artikelen