Simpele bediening centraal bij nieuwe serie thermostaten

Erik op 12 december 2016 | 2 minuten leestijd
Honeywell komt met een nieuwe serie programmeerbare thermostaten waarbij eenvoudige montage en het simpel instellen en bedienen centraal staat. Honeywell heeft de thermostaten de T4 genoemd.

Deze serie van Honeywell bestaat uit drie modellen. De T4 is het standaard bedrade model geschikt voor vervanging van een bestaande thermostaat. De T4M is, net als de T4, standaard bedraad, maar dan geschikt voor ketels met een OpenTherm-regeling. Daarnaast is het T4R model draadloos met een universeel toepasbare ketelmodule die in de toekomst kan worden uitgebreid naar de Lyric T6R die met een app te bedienen is. De T4-thermostaten werken met elk verwarmingssysteem, elke cv-ketel, pomp en zonekleppen.

Vraag stijgt

“Er is veel vraag naar eenvoudige, moderne, programmeerbare thermostaten met gebruiksvriendelijke functies die het comfort verhogen. De T4 is hiervoor het uitgelezen model,” volgens Honeywell. De gebruiksvriendelijkheid komt volgens de fabrikant vooral naar voren door de herkenbare iconen en simpele toetsbediening. De gebruiker kan verschillende programma’s instellen en aangeven wanneer er niemand thuis is bijvoorbeeld in een vakantieperiode. 

Installeren fluitje van een cent

Niet alleen het gebruiksgemak is vooruit gegaan. Ook de installateur is niet vergeten. “Met deze nieuwe productlijn bieden we installateurs installatiegemak en huiseigenaren optimaal comfort.” Door de eenvoudige montage van de T4-thermostaten vervangen installateurs een oude thermostaat simpel, snel en goedkoop. Na montage is het gebruik van de thermostaat dankzij de intuïtieve bediening eenvoudig uit te leggen aan de gebruiker. 

Gerelateerde artikelen