Ribbenradiator voor industriële look

Erik op 25 oktober 2016 | 2 minuten leestijd
​Wanneer jouw klant graag een industiële uitstraling wil in zijn of haar huis, is een design radiator niet de ideale optie. De DRL Industrial ribbenbuizen biedt radiator een betere uitkomst.

“De soms eeuwenoude materialen zijn niet kapot te krijgen,” legt het bedrijf uit over de materialen die worden gebruikt voor de ribbenbuizen. “Steeds vaker wordt er nieuw leven geblazen in oude industriële panden door ze bijvoorbeeld om te bouwen tot woningen of bedrijfsruimtes.” Ze geven een bijzondere sfeer, claimt DRL Industrial. “Robuust, degelijk, sterk en imposant, industriële inrichtingen zijn hot.

Maten en kleuren

De standaardlengtematen van de radiator zijn 500 millimeter tot 6000 millimeter. Daarbij loopt de lengte op met 500 millimeter. “Hij is opgebouwd uit een of meer ribbenbuizen en kan zowel staand als hangend worden gemonteerd.” Qua kleur kan de klant kiezen uit RAL 9019 of RAL 9016. Ook een speciale RAL- of DRL-metaalkleur behoort tot de mogelijkheid.  

Verkrijgbaar bij groothandel

DRL Products, een bedrijf uit Nederland, levert producten, zoals radiatoren, op maat. Installateurs kunnen het bovengenoemde product bestellen via de groothandel.

Gerelateerde artikelen