Problemen met niet-geconfectioneerde kabels verleden tijd

Erik op 28 juli 2017 | 1 minuut leestijd
Niet-geconfectioneerde kabels in schakelkastwanden kunnen de kabelspecialist hoofdbrekens bezorgen. Want hoe kan je op een betrouwbare, ruimtebesparende en veilige met deze kabels werken? Phoenix Contact heeft daar een oplossing voor bedacht en introduceert nieuwe membraanplaten en wartels.

De membraanplaten die het bedrijf nu op de markt brengt, breiden de bestaande productfamilie van de doorvoerplaten CES Multigates uit. Hierdoor passen de nieuwe producten op de standaard wanduitsparingen van heavy-duty connectoren met bouwgrootte B24. “Ze bieden een betrouwbare bescherming tegen het binnendringen van stof en water”, omschrijft Phoenix Contact het product.

Meer flexibelere toepassingen

De uitbreiding van het assortiment metalen en kunststof kabelwartels met een aantal varianten en grootten, zorgt ervoor dat er meer flexibelere toepassingsmogelijkheden beschikbaar zijn. “Nieuwe drukvereffeningswartels bieden niet alleen beschermklasse IP67, maar maken ook klimatisering bij verschillende binnen- en buitentemperaturen mogelijk. Zo kan de luchtvochtigheid bij overdruk veilig uit uw kasten en behuizingen naar buiten ontsnappen.”

Gerelateerde artikelen