​Plug&play nood- resetknop; veilig en snel geïnstalleerd

Erik op 17 oktober 2016 | 1 minuut leestijd
Veiligheid staat altijd voorop. Mocht er iets verkeerd gaan, is een goede nood- of resetknop van groot belang. Murrelektronik biedt nood- en resetknoppen met een voorgeconfectioneerde M12-aansluiting die snel en gemakkelijk te integreren zijn in machine.

De knoppen zijn te gebruiken voor uiteenlopende applicaties: “Voor zowel oplossingen met basisfunctionaliteit, zoals het starten en stoppen van een transportband, als voor high-end toepassingen, zoals geïntegreerde veiligheidscircuits.” De installatie van de producten zijn geschikt voor decentrale locaties zoals veiligheidshekken of werkstations.

Plug&play

De eenvoudige manier van aansluiten zorgt voor tijdsbesparing en bespaart daarbij ook geld. “Er zijn drie varianten verkrijgbaar: een uitvoering met een compacte bouwbreedte van 42 mm, die bijzonder geschikt is voor directe montage op standaard aluminium profielen. Daarnaast zijn er twee bredere varianten van 72 mm, al dan niet voorzien van verlichting, en een beschermende kraag die het onbedoeld indrukken van de knop voorkomt.” 

Gerelateerde artikelen