Onderhoudsabonnement wordt steeds uitgebreider

Erik op 13 april 2017 | 2 minuten leestijd
Goed onderhoud van je CV is van belang, maar de ketel is natuurlijk niet het enige dat onderhoud behoeft en er gaat natuurlijk ook nog wel eens wat kapot. Om consumenten te voorzien van vangnet in het geval er een defect plaatsvindt en om onderhoud te plegen, is het bedrijf Gewoon Teo in het leven geroepen.

Het bedrijf richt zich op het onderhoud van cv-ketels, maar voert daarnaast ook werk uit aan dakgoten, hang- en sluitwerk en het riool. Op de website is het bedrijf duidelijk in waar ze voor staan. “Het is onze missie om jou de controle terug te geven over één van de grootste investeringen in je leven: jouw   huis. Met alle Teo’s in onze organisatie hebben wij één gezamenlijk doel: jou alle onderhoudszorgen uit handen nemen die een huis met zich meebrengt.”

Onderhoudsabonnement

Gewoon Teo sluit abonnementen af zonder consumenten ten alle tijden vragen kunnen stellen. Voor een vast gedrag per maand is de huiseigenaar verzekert van goed onderhoud. En omdat er veel verschillende vakmannen zijn, is er altijd wel een Teo aanwezig die verstand van zaken heeft. “Teo is geen ZZP’er, maar vast onderdeel van een grote organisatie die samenwerkt met gerenommeerde partijen voorzien van alle benodigde certificaten.”

Een afspraak wordt gemaakt via de app of telefoon en via de centrale wordt er een aangesloten vakman op pad gestuurd. Kosten voor het abonnement zijn op jaarbasis 99 euro. 

Gerelateerde artikelen