Nieuwe Tzerra wandketel is zuinig én Hybrid Ready

Erik op 10 september 2018 | 2 minuten leestijd
Remeha introduceert de Tzerra Ace. Deze krachtige, compacte cv-ketel is nu nog slimmer en veiliger. Hij is eenvoudig in gebruik en biedt meer comfort. De Tzerra Ace is naast zuinig namelijk ook compleet Hybrid Ready. Daarmee is de ketel niet alleen voorbereid op de mogelijkheden van de digitale wereld, maar ook op de koppeling met duurzame technieken zoals een zonneboiler en warmtepomp.

De Tzerra Ace is een upgrade van de Tzerra. Remeha heeft op basis van feedback uit de markt extra handigheden toegevoegd, zoals een bedieningspaneel met overzichtelijke LCD display en een slimme eTwist regelaar. De Ace kan beheerd worden op afstand met Remeha Connect en heeft een optie voor automatische (bij)vulinrichting. Via het online platform kunnen vakman en eindgebruiker de cv-ketels op afstand bedienen, uitlezen en bewaken. 

Met de Tzerra Ace biedt Remeha een duurzame hybride oplossing in het energiegebruik. Voor elk type woning is er een systeem dat een maximale energiebesparing en maximale reductie van aardgas realiseert. Duurzame apparaten als de warmtepomp of zonlichtsysteem zijn al regeltechnisch op de Tzerra Ace afgestemd en getest. Hiermee garandeert Remeha een naadloze samenwerking tussen deze apparaten. 

De slimme uitbreidingsoptie die zorgt voor het automatisch (bij)vullen van de cv-ketel is een unicum voor wandketels in Nederland. De eSmart Inside zorgt ervoor dat de ketel bijgevuld wordt indien dat nodig is. De gebruiker ontvangt een bericht wanneer dit is gebeurd.

Gerelateerde artikelen