Nieuwe temperatuurregelaar geschikt voor IoT

Erik op 3 juli 2018 | 1 minuut leestijd
IoT (Internet of Things) wordt steeds meer een begrip en steeds vaker komen fabrikanten en dienstverleners met producten die consument en bedrijfsleven moeten helpen bij het verbeteren van comfort en dienstverlening. WebHeat introduceert een slimme temperatuurregelaar die te bedienen is vanaf elke computer wereldwijd of via een app vanaf uw smartphone of tablet. De regelaar wordt eenvoudig verbonden met een Wi-Fi netwerk en regelt zo de temperatuur.

De nieuwe temperatuurregelaar is geschikt voor vele toepassingen, zoals pelletkachels en elektrische verwarming. Het systeem stuurt een temperatuuralarm per e-mail als er afwijkingen geconstateerd worden. Een logsysteem houdt de gemeten temperaturen beschikbaar gedurende een week, zodat de gebruiker inzicht krijgt in het verloop en de ontwikkeling van de temperatuur in de gemeten ruimtes. De regelaar is uit te breiden met extra draadloze sensoren.

Slimme technologie is de toekomst. Met behulp van een temperatuurregelaar als deze is de installatie voorbereid op de toekomst. IoT is een ontwikkeling waarbij steeds meer apparaten verbonden worden met het internet om zo de status van een apparaat te zien. Dit kan storingen voorkomen en kosten besparen.

Gerelateerde artikelen