Nieuwe modulaire Nexpand Express datakast van Legrand

Erik op 28 januari 2021 | 2 minuten leestijd
De IT-infrastructuur moet alle nodige ruimte krijgen om te groeien en zich aan te passen aan het immer uitbreidende pakket van nieuwe wensen en eisen. Daarom is de installatie van een kwalitatieve, modulaire datakast de beste garantie voor een veilige en duurzame data-opslag die met de klant mee kan groeien en ontwikkelen.

Met Nexpand Express biedt Legrand een slimme en modulaire LAN-kast die installateurs naar de wensen van hun klanten kunnen samenstellen. De uiterst futureproof installatie en groot assortiment aan accessoires en componenten zorgen ervoor dat de Nexpand Express kast mee groeit met de op termijn veranderende noden van de gebruiker. Deze optimale connectiviteit tussen diverse onderdelen biedt de vereiste garantie en continuïteit voor de toekomst.

Deze datakast heeft een zeer robuuste constructie, waardoor hij de ideale behuizing is voor IT-apparatuur in bedrijven. Dankzij een hoge materiaal kwaliteit en degelijke afwerking garandeert Legrand een lange levensduur, waardoor de Nexpand Express datakast een uitstekende investering is op lange termijn.

Bovendien is de Nexpand Express datakast uiterst vriendelijk geprijsd, wat een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding oplevert. En last but not least: de kast wordt integraal in Nederland geproduceerd door Minkels, de voornaamste fabrikant voor datacenters. Dankzij die lokale productie garandeert Legrand een zeer snelle levering. Dit levert extra tijdswinst op voor installateurs en hun klanten.

Wie investeert in de Nexpand Express, koopt trouwens niet alleen een product, maar ook zekerheid. Installateurs en klanten kunnen op Legrand rekenen als een echte partner met een product- en serviceaanbod van A tot Z voor hun volledige LAN-omgeving. Onze specialisten denken met hen mee en begeleiden hen doorheen het hele aankoop- en installatieproces. Wij kijken naar specifieke omgevingsomstandigheden, waardoor klanten de garantie krijgen dat de totaaloplossingen van Legrand optimaal tegemoetkomen aan hun wensen.

Gerelateerde artikelen