Nieuwe kwartslagsluiting van Southco voor krappe ruimtes

Southco introduceert een nieuw product in de industriële lijn DZUS® kwartslagsluitingen waarmee eindgebruikers eenvoudig met een snelle kwartslag beweging toepassingen in beperkte ruimtes kunnen sluiten en openen. Southco’s DZUS® D9-52 Tech Line kwartslagsluiting heeft een kleinere boutkopdiameter, waardoor hij in krappe ruimtes kan worden aangebracht en makkelijk bereikbaar is met de hand of met gereedschap.

Southco´s DZUS® D9-52 Tech Line kwartslagsluiting heeft een vast veerbelast ontwerp dat zorgt voor correcte en veilige bevestiging en trillingsbestendigheid en bovendien schade helpt te voorkomen door te strak aanhalen. De DZUS® D9 Tech Line is leverbaar met inpers- en flare in installatie en met verschillende boutlengtes en passende behuizingen voor diverse paneeldiktes. De DZUS® D9-52 Tech Line kwartslagsluiting is verder leverbaar in corrosiebestendig staal dan wel met een UV-bestendige prism kleur van de gegoten koppen, waardoor gebruikers makkelijk onderscheid kunnen maken tussen de toepassingszones

“Met zijn compacte voetafdruk en snelle kwartslagdraai bevestiging bespaart de nieuwe DZUS® D9-52 Tech Line kwartslagsluiting van Southco tijd en biedt eindgebruikers zo efficiënte connectiviteit in serverchassis- en telecomtoepassingen,” aldus Global Product Manager Jim Grady.

Gerelateerde artikelen