Nieuwe generatie all-in-one WTW-units: hoog rendement, maximaal luchtdebiet

Een combinatie tussen ventilatie en een hoog rendement voor zowel nieuwbouw als renovatie. Daar richt het Belgische Vasco zich op met de introductie van de nieuwe generatie all-in-one WTW-units. “Uniek is het all-in-one principe.”

De ventilatie-units T350 en T500 combineren verschillende functies in één product. Zo hebben deze noviteiten van Vasco hoog rendement van 95,4% bij 300 m3 luchtdebiet en hebben ze laag energieverbruik en bieden ze installatiegemak voor de installateur. ““De T350 en T500 zijn compact en alzijdig te koppelen. Tevens beschikken ze over een constante volumeregeling, een automatische by-pass, een gatewaykoppeling en worden ze geleverd met een elektrostatisch klasse 6 filter”, laat Vasco weten. Met die functies wil het bedrijf zich richten op zowel de nieuwbouw als renovatie.

Maximale luchtdebiet

De verplaatste hoeveelheid lucht per uur, het maximale luchtdebiet, is voor de nieuw ontworpen T350 en T500 respectievelijk 350 en 500 kubieke meter. . De T350 haalt een gemeten gemiddeld rendement van 95,4% bij een debiet van 300 m3 waarbij de richtlijnen van NEN5138 worden aangehouden. “De metalen behuizing is luchtdicht bekleed met EPP. Dit zorgt in combinatie met de EBM-ventilatoren voor een energiezuinige en fluisterstille unit.”

Gerelateerde artikelen