Nieuw wandmodel airco van Toshiba: Kazumi

Toshiba, wereldleider in HVAC-systemen voor woningen en bedrijven, presenteert een gloednieuw wandmodel splitsysteem: KAZUMI. Het nieuwe wandmodel heeft een strakkevormgeving, hoge prestaties in zijn klasse, triple A-label voor zowel verwarmen als koelen, stille werking en een slimme infrarood afstandsbediening. Kazumi is zowel in single- als in multisplit uitvoering verkrijgbaar.

Met de Kazumi introduceert TOSHIBA een nieuwe koeltechnologie; HADA Care. De luchtverdeling in de ruime wordt hierdoor aanzienlijk verbetert. Het ontwerp van de uitblaaslamel genereert een indirecte luchtstroom die boven in de ruimte circuleert en de temperatuur regelt. Dit vergroot het comfort. Het Ultra-Pure Filter verwijdert daarnaast tot 94% van de fijne deeltjes uit de lucht.

Ter verhoging van het comfort beschikt Kazumi over vele extra functies die het leven nog makkelijker maken. Functies als Hi-power voor snelle koeling of verwarming, ECO-mode om het energieverbruik verder naar beneden te brengen en Comfort Sleep voor een uitgekiende nachtrust op elk moment in het jaar.

De uitgebreide, verlichte en goed leesbare bediening biedt op gebruiksvriendelijke wijze toegang tot alle extra´s. Een weektimer geeft de mogelijkheid een weekprogramma in te stellen dat past bij de wensen en eisen van de gebruiker.

Dankzij de mogelijkheid voor het plaatsen van een optionele wifi-interface kan de Kazumi tevens via wifi aangestuurd worden. Met de handige Toshiba Home AC Control app voor zowel Android als Apple kan het klimaat bediend worden vanuit elke willekeurige plek.

Kazumi is beschikbaar in zeven modellen; van 2,0 tot 7,0 kW voor koelen en 2,5 tot 8,0 kW voor verwarmen. 

Gerelateerde artikelen