NEN ontvangt Koninklijk predicaat

Erik op 14 april 2016 | 1 minuut leestijd
​Het is feest voor NEN of beter gezegd Koninklijk NEN, want dat is de nieuwe naar van de organisatie. Dit jaar bestaat NEN honderd jaar en ter ere van dat jubileum heeft NEN het predicaat Koninklijk ontvangen.

Het is feest voor NEN of beter gezegd Koninklijk NEN, want dat is de nieuwe naar van de organisatie. Dit jaar bestaat NEN honderd jaar en ter ere van dat jubileum heeft NEN het predicaat Koninklijk ontvangen. Kees van der Waaij, bestuursvoorzitter van NEN, nam het predicaat in ontvangst uit handen van commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit.

Piet-Hein Daverveldt, Algemeen Directeur NEN: “We zijn ontzettend blij met deze eervolle erkenning, het is letterlijk de kroon op 100 jaar normalisatiewerk. NEN zal het predicaat Koninklijk met trots gaan voeren.”

Werk NEN

“Samen met de duizenden experts, nationaal en internationaal, maken we de wereld gezonder, veiliger en duurzamer. We nemen handelsbarrières weg en bevorderen we innovatie door verspreiding van kennis, technologie en bedrijfspraktijken”, vertelt Daverveldt over het werk van NEN. 

Gerelateerde artikelen