Naast elkaar badderen met Bette

Erik op 28 februari 2020 | 2 minuten leestijd
In een speciale techniekhoek op de SHK vakbeurs in Essen demonstreert Bette twee praktische oplossingen: de geluidsisolerende installatiebox EeasyConnect en de volledig voorgemonteerde MinimumSupport voor douchevloeren. Beide oplossingen besparen tijd en vereenvoudigen het installeren. Daarnaast presenteert Bette nog eens drie bijzondere badkamerobjecten.

Speciaal voor de retail en installateur presenteert Bette drie series: het 2-persoons bad BetteSpace L, het nieuwe inbouwbad BetteForm en de sculpturale waskommen BetteCraft. Het bad BetteSpace L heeft een forse breedte van 130 cm, daardoor kunnen twee personen naast elkaar in bad. Dankzij het 75 cm brede voeteneinde bespaart dit bad bijna een halve vierkante meter ruimte. Zo ontstaat er meer bewegingsvrijheid in kleine en middelgrote badkamers.

Met de restyle van de serie BetteForm komt Bette tegemoet aan een tijdloos design bij een betaalbare prijs. Deze serie is leverbaar in vele maten en past in allerlei badkamers. 

De installatiebox EasyConnect is een plug & play-oplossing voor de dichte en betrouwbare aansluiting van de afvoer van Bette inbouw- en vrijstaande baden, alsmede voor vlakke douchevloeren en supervlakke douchebakken. Voor een aantal series vlakke douchevloeren en douchebakken kunt u de EasyConnect perfect combineren met de geprefabriceerde MinimumSupport.

Tot slot het neusje van de zalm, volgens Bette: de sculpturale waskommen BetteCraft. “De BetteCraft wastafelkom combineert het beste uit twee werelden: de schoonheid van fijn porselein en het duurzame materiaal geglazuurd titaanstaal.” Geen enkele fabrikant biedt zo veel kleuren, beweert de fabrikant. “Ja zelfs 400, mét bijzondere kleureffecten.” 

Gerelateerde artikelen