Multifunctionele teller nieuw op de markt

Erik op 13 maart 2017 | 2 minuten leestijd
Een display, een regelaar, een SSI-analoge converter en een SSI-RS232/RS485 interface converter, de multifunctionele 57xT serie van Kübler kan verschillende taken uitvoeren. Zo dit niet alleen een teller, maar ook bijvoorbeeld een eenvoudig display.

Duranmatic brengt de multifunctionele 57xT serie op de markt. “Deze serie kan modulair worden uitgebreid met verschillende opties,” laat de leverancier weten. Daarbij wordt het apparaat 115-230 VAC gevoed. Verder beschikt de teller over 4 PNP contactuitgangen, RS232-interface, analoge uitgang en/of 2 potentiaalvrije relaisuitgangen. “Dit betekent dat de 57xT individueel kan worden aangepast aan uw wensen.”

Functies

Van 8 tot 32 bits kunnen worden weergegeven en de weergavepositie is zowel als master of als slave inzetbaar. “De multifunctionele 571T teller is instelbaar voor de functies positieweergave/ impulsteller, toerenteller / frequentieweergave, korte-urenteller/ timer, bedrijf urenteller of een snelheidsweergave gebaseerd op de looptijd. De maximale tel frequentie is 240 kHz en de kortste meetbare tijd is 1 ms, waarmee een breed scala aan meet en regeltaken worden uitgevoerd.”

Installatie

Installatie is volgens de leverancier niet lastig doordat dit via het display wordt gedaan via het set-up menu waarbij voorinstellingen absoluut en gerelateerd kunnen worden gerelateerd aan de eindwaarde. 

Gerelateerde artikelen