Met dit display kun je verschillende drukverschillen audiovisueel bewaken

Erik op 23 augustus 2016 | 2 minuten leestijd
Er komt een nieuw touchscreen display op de markt voor audiovisuele drukverschilbewaking: de ATM410 touchscreen display van HITMA. Dit display is speciaal ontworpen voor audiovisuele over- en onderdrukbewaking en wordt vooral gebruikt in isolatiekamers, cleanrooms en operatiekamers.

Het display werkt eenvoudig: wanneer het drukverschil in de kamer in orde is, kleurt het display groen is dit niet het geval dan kleurt het rood. Naast het visuele aspect van het display zit er ook een ingebouwd akoestisch alarm op. Dit alarm is voorzien van een acceptatie- en instelbare vertragingsfunctie. Het bijzondere aan dit display is dat de ATM410 de mogelijkheid biedt om niet één maar zelfs twee afzonderlijke drukverschillen te bewaken. Door deze functie kun je met slechts één enkel display zowel een sluis als een ruimte audiovisueel bewaken.

Marktintroductie

Hitma introduceert de ATM410 tijdens de Nationale Cleanroomdag van VCCN. Hier zal het bedrijf naast het display ook de laatste innovaties van meet- en regelsensoren voor temperatuur, luchtvochtigheid, flow en drukverschil laten zien. Deze meetsensoren kunnen op elk gebouwbeheersysteem gebruikt worden via analoge signalen en daarnaast via digitale systemen zoals Modbus of Ethernet.

Gerelateerde artikelen