Met deze deurbel ben je altijd thuis

Erik op 27 oktober 2016 | 2 minuten leestijd
​Als je niet thuis bent, weet je niet wie er voor de deur staat. Logisch verhaal, maar de ontwikkelaars van de Ding deurbel willen daar verandering in aanbrengen. De slimme deurbel is niet het eerste product dat je meer inzicht geeft wie er bij jouw aanbelt, maar de ontwikkelaar gaan nog een stapje verder door middel van een app.

De slimme deurbel is handig voor als jouw klant zelf niet thuis is en toch wil monitoren wie er aan belt. Voor wanneer hij of zij bijvoorbeeld een pakketje verwacht. Ook als hij of zij in de tuin aan het werk is of de bel niet kan horen.   

No nonsense

Ding is een no nonsens deurbel die door de gebruiker gemakkelijk op stil kan worden gezet. Als er wordt aangebeld, gaat, door middel van de app, de telefoon af. De gebruiker kan met de persoon praten die voor de deur staat. Het design was voor de ontwikkelaar een belangrijk onderdeel. Het moest er mooi uitzien.

Spoedig verkrijgbaar

De ontwikkelaars van Ding willen spoedig de markt op met hun product, maar wachten nog op voldoende publieke financiering. 

Gerelateerde artikelen