Meer toiletten uitgerust met wc-douche

Erik op 26 oktober 2017 | 2 minuten leestijd
Na goede reacties en positieve feedback op de AquaClean Mera douchewc én de WhirlSpray douchetechnologie brengt Geberit de AquaClean Sela douchewc op de markt. Dit product is door het bedrijf voorzien van de WhirlSpray douchetechnologie.

De nieuwe douchewc is uitgerust met gebruiksvriendelijke basisfuncties en heeft volgens Geberit het uiterlijk van een conventioneel designtoilet. “Bovendien springt deze douchewc in het oog door haar strakke lijnenspel”, legt Geberit uit in een persbericht. De WhirlSpray douchetechnologie is het paradepaardje van de AquaClean Sela. Ook de nieuwe AquaClean Tuma douchewc, welke begin 2017 gelanceerd is, is met deze nieuwste technologie uitgerust. De pulserende douchestraal, aangevuld met dynamische beluchting geeft de gebruiker een andere ervaring van het reinigen van de billen.  

Hygiëne en comfort

Geberit: “De WhirlSpray douchetechnologie biedt gebruikers nog meer comfort. Het zorgt voor een zeer gedegen reiniging dankzij een zachte, lichaamswarme douchestraal, die versterkt wordt door dynamische beluchting van de waterstraal.” En dat biedt volgens de ontwikkelaar voordelen: “Een grondige maar toch zachte manier om met weinig water voor een optimale lichaamshygiëne te zorgen.”

 

Gerelateerde artikelen