Meer inzicht in binnenklimaat zorgt voor betere resultaten

Duco bouwt de spanning nog even op. Het Belgische bedrijf heeft twee nieuwe producten aangekondigd die zij tijdens de Building Holland zullen introduceren.

Duco richt zich al vanaf de oprichting op producten en noviteiten die een optimale leefomgevingen garanderen en die daadwerkelijk het verschil maken voor de gehele bouwkolom. Met de recente introductie van de DucoBox Silent Connect geeft Duco opnieuw blijk van een innovatieve karakter. “Deze doorontwikkeling laat alle componenten via bekabelde (Wired) verbindingen met elkaar communiceren. Een ideale oplossing dus in situaties waar draadloze communicatie (RF) niet of moeilijk toepasbaar is,” legt de leverancier het product uit.

Intelli Air Valve 160

Ook de Intelli Air Valve 160 en de Duco Ventilation App worden binnenkort gelanceerd. “Een mooi stukje techniek die installateurs waarbij de gebruiker op een snelle, gemakkelijke en gebruiksvriendelijke wijze in staat stelt om alle gewenste informatie uit een gemonteerde ventilatiebox af te lezen.”

In één oog opslag

De installatiewizard en automatische probleemdetectie zorgen ervoor dat de gebruiker door middel van een gratis applicatie het eindresultaat zelf in handen heeft. De werking en de prestaties van het gekozen ventilatiesysteem kunnen worden getest door de interface. 

Gerelateerde artikelen