Mechanische unit geeft jouw klant inzicht in ventilatie

Een goede ventilatie zonder dat jouw klant er omkijken naar heeft. Een mechanische ventilatie unit is daarbij geen overbodig luxe. De Renson Healthbox 3.0 is een intelligent en volledig automatische ventilatiesysteem dat jouw klant kan helpen.

Het systeem van Renson is een compact, stil en tegelijk krachtige ventilatie-unit. De ingebouwde sensoren en mobiele applicatie als gebruikersinterface maken het jouw klant gemakkelijk. “Naar de bediening van het ventilatiesysteem heeft de gebruiker geen omkijken”, laat de ontwikkelaar weten. De app maakt de gebruiker bewust van efficiënt ventileren en de positieve impact op de gezondheid. De  abstracte en minutieuze data wordt vertaald in een intuïtieve interface door middel van kleurgebruik, ‘artificial intelligent’ tekst en dynamische tips en trucs. “De app geeft steeds de actuele binnenluchtkwaliteit weer in de gepersonaliseerde ruimtes en informeert over de huidige ventilatie-activiteiten.”

Prijs

Renson’s Healthbox 3.0 mechanische ventilatie unit met de ‘My Healthy Ventilation’-app is één van de 48 uitverkorenen voor de UX Design Awards 2017. Van 1 tot 6 September 2017 worden alle genomineerde inzendingen tentoongesteld aan specialisten en het brede publiek op IFA, de wereldbeurs voor consumentenelektronica in Berlijn.

Gerelateerde artikelen