Maak nu kans op de laatste 10 kaarten voor de BIM praktijkdag

Erik op 27 november 2017 | 2 minuten leestijd
De installatiebranche krijgt steeds meer oog voor BIM. Dat getuigt ook de belangstelling voor de BIM praktijkdag in de Jaarbeurs. Via InstallatieProfs kan je in aanmerking komen voor één van de laatste tien kaarten, voor een zacht prijsje.

De branche kan niet meer om BIM heen. Dat onderwerp zal ook tijdens de BIM praktijkdag worden besproken. Actuele projecten en ervaringen uit de branche zullen daarbij centraal staan. De dag is daarom interessant voor installateurs, opdrachtgevers, adviesbureaus, toeleveranciers. Iedereen kan BIM-en. Sterker nog, op termijn kan je er niet meer om heen.

Ervaringsdeskundige aan het woord

Tijdens de dag zullen meerdere ervaringsdeskundige hun ervaring delen. Onder meer Van der Sluis Technische Bedrijven, Valstar Simonis, Technische Unie, DWA NXT, Unica, I-commit, Nieman Raadgevende Ingenieurs, ULC Installatietechniek, BIM4ALL, Croonwolter&dros, Hilti, Kuijpers, JUST Architects, Corporeal & BIMpuls!

Ben je nieuwsgierig geworden naar het volledige programma van de BIM praktijkdag, klik dan hier.

Voor de snelste beslissers

Kom op donderdag 7 december naar de Jaarbeurs in Utrecht en maak de BIM praktijkdag zelf mee. Via deze link bestel je één van de laatste tien kaarten. Dus wees er snel bij want op=op. 

Gerelateerde artikelen