Licht wordt persoonlijk

Erik op 15 juni 2015 | 2 minuten leestijd
Goede verlichting zorgt voor een goed gevoel en betere prestaties. Een toenemend aantal organisaties en bedrijven kiezen ervoor om te investeren in verlichtingsoplossingen die de werkomgeving inspireren.

De uitdaging is om een oplossing te vinden die eenvoudig in gebruik is en mogelijkheden biedt voor maatwerk. Fagerhult introduceert e-Sense Tune, een persoonlijke lichtoplossing die het daglicht nabootst, energie bespaart én energie geeft. 

e-Sense Tune is ontwikkeld voor situaties waarin men de verlichting wil kunnen aanpassen aan persoonlijke voorkeuren en taken. “Het is een innovatief, decentraal en stand alone plug & play systeem dat bijzonder gebruikersvriendelijk is. e-Sense Tune is met recht een persoonlijk, draadloos lichtregelingssysteem dat voor elke toepassing geschikt is waar één gebruiker het licht mag regelen”, zegt Product Manager Daniel Unoson.

Comfortabel licht

Een comfortabel gevoel is slechts één van de voordelen van het systeem. e-Sense Tune geeft ook een aantal financiële voordelen, strategisch en in het dagelijks gebruik. Uiteraard heeft het systeem ook daglichtregeling, wat het energieverbruik ten opzichte van het invallend daglicht optimaliseert.

e-Sense Tune kan snel worden geïnstalleerd en is eenvoudig te bedienen. Het systeem is gemakkelijk uit te breiden door gewoon een ruimte toe te voegen, en nog één, en nog één… de schaalbaarheid is groot! Én het licht is eenvoudig te regelen via een app op uw telefoon, tablet of computer.

Gerelateerde artikelen