Laat uw klus beoordelen met de Consumeter

Erik op 10 december 2014 | 2 minuten leestijd
Sinds kort kunnen consumenten de Consumeter invullen. De Consumeter is een soort beoordeling of review die zij geven over het geleverde werk van een installateur. Een uitkomst voor de vakman, want hij krijgt zo meer inzicht in de kwaliteit van zijn werkzaamheden.

Soms weet een installateur gewoon dat hij goed werk heeft geleverd. De klant zegt tevreden te zijn en laat dat merken ook. Met een grote glimlach wordt hij uitgezwaaid. Wanneer een klant niet helemaal tevreden is, hoort de installateur dat ongetwijfeld ook. Maar bij de meeste consumenten is nu eenmaal niet van het gezicht af te lezen hoe ze nu echt over het geleverde werk denken. En ook al zeggen ze tevreden zijn; wáár ze nu precies blij mee zijn, blijft vaak in het midden.

Meer inzicht in geleverde werk

De Consumeter brengt hier verandering in. Wanneer klanten na een klus de Consumeter invullen, weet de vakman precies wat ze van het resultaat vinden en krijgt hij meer inzicht in de kwaliteit van zijn werkzaamheden. Met de Consumeter geven consumenten aan hoe ze denken over de klantvriendelijkheid en service van de installateur. Ook laten ze weten wat ze vinden van de prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast kunnen ze ook nog een toelichting geven. Wanneer de klant de beoordeling heeft ingevuld, gaat de uitslag per e-mail naar de installateur.


Gerelateerde artikelen