Koelen en verwarmen met grote capaciteit geen makkelijke opgave

Apparaten met een grote capaciteit op het gebied van koelen en verwarmen geven vaak hoofdbrekens, zeker als deze producten ook nog duurzaam in het gebruik moeten zijn. Airview Luchtbehandeling introduceert met de Clivet Powerduct kanaalmodel inverter airconditioners een product dat deze grote capaciteit aan kan. Het product heeft een capaciteit tot 45 kW koelvermogen en 50 kW verwarmingsvermogen. Dankzij de energiezuinige werking komen diverse modellen in aanmerking voor de EIA-subsidie.

Het nieuwe product van Airview Luchtbehandeling komt vooral goed tot zijn recht in sportscholen en publieke ruimtes, maar ook voor productie- en opslagruimten in de industrie. Op deze plekken is een grote capaciteit namelijk nodig. Daarbij behoren verschillende systemen tot de mogelijkheid. Airview: “De Powerduct inverter kanaalmodellen zijn ontworpen voor installatie tussen het vaste plafond en een systeemplafond en zijn voorzien van een centrifugaal ventilator met een hoge statische druk tot 200-280 Pa.” Aansluiting op een kanalensysteem of luchtzakken, behoren hierbij tot een van opties.

Uitvoering

De units worden geleverd inclusief LCD-wandbediening met touch-key bediening en zijn standaard uitgevoerd met een winterregeling en nachtmodus. Als de klant het wil, kan ook een infrarood afstandsbediening en/of een condenspomp worden meegeleverd. 

Gerelateerde artikelen