Kleur maakt badkamer minder saai

Erik op 4 mei 2017 | 2 minuten leestijd
Baden met kleuren maken een herintreden. Na de jaren zeventig waar ligbaden niet standaard wit waren, kunnen consumenten weer kiezen voor kleur. Luca Sanitair maakt vrijstaande acryl baden, back to wall acryl baden, inbouwbaden en solid surface mogelijk in hun assortiment.

De sanitaire producten hebben een Italiaans design en voor Luca Sanitair is kwaliteit het sleutelwoord. De uitbreiding van het assortiment is tevens bedoeld voor het verbreden van de prijsrange waarmee meer consumenten moeten worden bereikt.   

Solid surface

De meest opvallende verschijningen in het nieuwe assortiment zijn de nieuwe solid surface baden in mat zwart en de camoscio kleur (olijfgroen). Het sanitairbedrijf voegt onder meer vijf nieuwe acryl Primo baden toe. Hiervan zijn er twee vrijstaand en drie back to wall. “De design acryl baden bestaan uit één stuk met overloop met een zeer strak design. De back to wall baden hebben een dunne rand en lopen vlak tegen de muur aan. Door de verschillende maatvoeringen zal in bijna elke ruimte een bad passen uit het Luca assortiment.”

Kleur aan het leven

De enigszins afwijkende kleuren geven de consument meer keuzevrijheid. “Deze baden zullen het middelpunt van klasse uitstralen in de badkamer. De vrijstaande baden bestaan uit het solid surface materiaal. Ze worden naadloos gegoten in een mal en harden dan langzaam uit tot het eindresultaat.”

Inbouw baden

Nieuw zijn ook een tweetal inbouwbaden. Deze inbouwbaden worden in verschillende maten geleverd.  Beide baden worden met stelpoten geleverd, maar zonder afvoerset.

Gerelateerde artikelen