Klein huis puzzel of zege voor installateur?

Erik op 24 juli 2017 | 2 minuten leestijd
Wonen in een groot huis biedt vaak veel gemakken en daarnaast geeft het ook een bepaalde status. Afgezien dat het meer tijd kost om een groot huis te onderhouden en schoon te maken, is het hebben van een groot huis een droom voor veel consumenten. Toch verkiezen sommige van hen er juist voor om klein te wonen. Momenteel is er een trend gaande in de Verenigde Staten waar compacte huizen juist in trek zijn.

Het koppel David en Catherine uit de Verenigde Staten koos er bewust voor om compact te gaan wonen. En dat vergt veel creativiteit en ook op het gebied van het plaatsen van installatie is het geen gemakkelijk opgave. 

Het Amerikaanse koppel koos ervoor om geen dure hypotheek aan te gaan en bouwde het huis voor 17.000 Amerikaanse dollar. Waarbij zij voornamelijk gerecyclede materialen gebruikten. “Het geeft ons opties en vrijheid”, is hun uitleg.

Puzzel opgelost

Het huisje is 6 meter lang en 2,5 meter breed. Het was een puzzel op het gebied van bouwen en installatie, maar het resultaat mag er zijn. Aan alle woonwensen is voldaan. 

Gerelateerde artikelen