​Itho Daalderop lanceert 1 apr … uhm Close-in Choco

Erik op 31 maart 2016 | 2 minuten leestijd
Itho Daalderop luchtbehandeling​ van binnenklimaatapparatuur en ontwikkelaar van de Close-in keukenboiler, komt met een nieuwe variant op haar populaire product: de Close-in Choco.

Al meer dan 30 jaar is de Close-in Boiler een begrip in de branche. Vele honderdduizenden Nederlandse huishoudens beschikken reeds over een Close-in Boiler in hun keukenkastje. Tijd voor iets nieuws.

Eigen smaak

De Close-in Choco is het resultaat. Dankzij een nieuwe technologische ontwikkeling kan deze keukenboiler naast koud en warm water, nu ook warme chocolademelk rechtstreeks uit de keukenkraan tappen. Het enige wat de gebruiker hoeft te doen, is zelf repen chocolade en melk in het daarvoor bestemde compartiment plaatsen. De boiler werkt met alle merken chocolade en melk, waardoor de gebruiker zelf kan kiezen wat hij of zij de meest optimale smaak vindt.

Duurzaamheid

“Wij zijn enorm trots op dit geweldige duurzame nieuwe product. De netto ecologische voetafdruk van nuttigers wordt door gebruik te maken van de Close-in Choco drastisch verminderd, aangezien het productieproces van de chocolademelk bij de gebruiker zelf thuis plaatsvindt. Hierdoor zetten wij weer een stap in de juiste richting om de wereld te verduurzamen. Bovendien bevordert dit product het wooncomfort van de gebruikers. Dankzij uitgebreid consumentenonderzoek weten wij dat er veel vraag is naar dit soort producten; wij verwachten dan ook enkele duizenden Close-in Choco’s per jaar te kunnen verkopen.”, aldus Bas Korte, directeur van Itho Daalderop.

Nu in de winkel

De timing van het nieuwe product kon niet beter. Het product is vanaf 1 april verkrijgbaar. Het product zal voor installateurs bij de bekende groothandels op voorraad liggen en te koop zijn. Consumenten wordt gevraagd bij belangstelling contact op te nemen met zijn of haar installateur.

Gerelateerde artikelen