Itho-Daalderop laat jou rustig slapen deze zomer

Itho-Daalderop komt met een uniek product. De CVE Optima Mozzie. Dit product zet de aanval in op muggen, een grote frustratie van veel personen.

Het nieuwe product van Itho-Daalderop heeft voordelen ten op zichten van standaard ventilatiepakket. “Niet alleen wordt er rekening gehouden met de gezondheidsrisico’s in huis door vieze en vochtige lucht af te zuigen, maar tevens is een revolutionair aspect toegevoegd: een ingebouwde muggen-afzuiger”, legt het bedrijf uit.

Tot standkoming

Dit pakket is tot stand gekomen door meerdere bestaande technieken op innovatieve wijze aan elkaar te koppelen. Allereerst worden met de warmtesensor muggen ontdekt met een standaard maximaal gewicht van 3 gram. De CVE, de basis van dit ventilatiepakket, kan dankzij aanpassingen op de printplaat vervolgens gericht de gedetecteerde mug uit de ruimte wegzuigen. In het ventilatiekanaal aangekomen, wordt de mug elektrisch geladen en afgevangen door een ingebouwde collector, welke vergeleken kan worden met een elektrische vliegenmepper. Wanneer deze collector eens per kwartaal wordt gereinigd, blijft het systeem ten minste 98% rendement bieden. Zo heeft u nooit meer last van muggen in uw woon- of slaapkamer. 

Lancering

Ondanks dat zaterdag geen werkdag is, stond het bedrijf erop dat hij product deze zaterdag werd gelanceerd. 

Gerelateerde artikelen