Italiaanse stijl komt terug in nieuwe Time2020 serie

Erik op 29 mei 2017 | 2 minuten leestijd
De Italiaanse stijl in de badkamer van jouw klant. Het is mogelijk. Het bedrijf Mario Bongio SRL is zo Italiaans als pizza en pasta en zij hebben zich volledig gespecialiseerd in exclusieve kranen voor de keuken en badkamer.

Een van de producten die Mario Bongio aanbiedt, is de Bongio series: de Time2020. De Time2020 wordt geheel gemaakt van roestvrij staal 316. 

De nieuwste innovatie is de Jewel toepassing bij de Time2020 serie. “316 gepolijst roestvrij staal, werkt als een juweel dat slechts een aantal kunnen produceren”, legt het bedrijf de innovatie uit. “Om het 316 roestvrij staal gepolijst te krijgen is een extreem fijn werk nodig, een enorme ervaring en een precies vakmanschap. De serie bestaat uit meer dan 20 elementen, gemaakt om aan alle wensen te voldoen, zowel in de badkamer als in de keuken.”

Meerdere eigenschappen

Volgens Mario Bongio kent de Time2020 een zestal eigenschappen die het product uniek maken. Zo ontbrandt de ketel alleen als het warme water echt nodig is en wordt waterverlies voorkomen door de stroombegrenzer met meer dan 30% verzekerd waterbehoud. Doordat het product volledig is gemaakt van roestvrij staal, wordt zuiver water gegarandeerd. “Het water kan altijd veilig gedronken worden, omdat het altijd fris blijft en nooit in de kraan stagneert.” Verder draait de kraan op zijn as en kunnen ze worden vervaardigd in verschillende lengten en hoogten om altijd aan de wensen van jouw klant te voldoen.

Kleurrijke keuzes 

De Time2020 serie kunnen in verschillende kleuren en materialen worden geproduceerd. Daar maakt onder meer geborsteld rvs, rvs gepolijst (Jewel serie), goud, geborsteld goud, mat zwart en mat wit onder deel van uit. Heeft jouw klant liever een mokka of een felle kleur? Ook groen, oranje, rood, roze, geel en blauw behoren tot de opties. 

Gerelateerde artikelen