Isolatieset moet warmteverlies voorkomen

Erik op 7 december 2017 | 1 minuut leestijd
Warmteverlies in een systeem moet altijd voorkomen worden. Die mening deelt Spirotech en om die reden heeft het bedrijf isolatiesets ontwikkeld: “Stijlvol én praktisch.”

“De isolatiesets kennen een slim design dat heel snel en eenvoudig aan te brengen is rond de geïnstalleerde messing producten van SpiroTrap en SpiroVent”, is de uitleg van de ontwikkelaar. “Dankzij de flexibele uitvoering kunnen de isolatiesets bovendien horizontaal of verticaal worden aangebracht. Eenmaal geïnstalleerd zijn ze ook simpel te reinigen waardoor er weinig onderhoud vereist is.” Daarnaast moesten de isolatiesets efficiënt en kostenbesparend zijn doordat de sets de warmte in het systeem houden waardoor het energieverbruik, samen met de kosten, omlaag gaan. Ze voldoen aan de relevante beveiligingsklasse (EnEV – B2 (DIN 4102) – E(EN 13501 – 1)).

Continue doorontwikkeling

Spirotech begrijpt als geen ander dat warmteverlies in een systeem te allen tijde voorkomen moet worden. Het bedrijfs streeft er daarom naar om continu producten (door) te ontwikkelen op het gebied van prestaties. “Dankzij de nieuwe isolatiesets is Spirotech in staat om het maximale rendement uit een installatie te halen.”

Gerelateerde artikelen