​Installatiebranche komt in actie voor 3FM Serious Request

Erik op 23 november 2015 | 2 minuten leestijd
3FM Serious Request strijkt dit jaar neer in Heerlen en zet zich in voor kinderen en jongeren in oorlogsgebieden. Het Ketenoverleg Elektro & Installatietechniek Limburg heeft besloten om actief bij te dragen aan het goede doel. Limburgse installatiebedrijven ondernemen daarom verschillende acties tijdens Serious Request (van 18 tot en met 24 december). Zowel OTIB (Scholingsfonds van de Technische Installatiebranche) als UWV gaan hierbij helpen.

Vanuit twee grote trucks, ‘De Technobiel’ en ‘De alles is Techniek Experience’, worden acties gevoerd om Elektro- en Installatietechniek op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Verschillende bedrijven uit de regio werken hieraan mee. Het doel? Zoveel mogelijk geld bij elkaar halen voor Serious Request.

Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor jongeren die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden in Syrië, Zuid-Soedan, Jemen, de Centraal- Afrikaanse Republiek en Democratische Republiek Congo.

Helpen?

Ook u kunt uw steentje bijdragen. U kunt doneren via de website www.otib.nl/seriousrequest, tijdens de week in de ‘Technobiel’ en ‘Alles is Techniek Experience’ of in de geldbussen van het rondlopende promotieteam. 

Gerelateerde artikelen