Houten radiator: karakter gecombineerd met warmte

Erik op 10 april 2017 | 2 minuten leestijd
Veel mensen kiezen voor hout in hun inrichting. Dit natuurlijke materiaal geeft in veel geval veel warmte en heeft een uniek karakter. De warmte van het interieur in combinatie met daadwerkelijke warmte is gecombineerd in de houten verwarming van Jaga. “Naast prachtige interieurspullen, heeft het binnenklimaat ook invloed op hoe jij je voelt”, legt het bedrijf hun keuze uit.

“Ontdek de allereerste radiator in hout, de Knockonwood. Een duurzame radiator gemaakt van hout, die zich door haar design stijlvol tegen de muur lijkt te krommen.” Een duidelijke binnenkomer van Jaga. Het bedrijf wil inspelen op de trend dat steeds meer mensen natuurlijke elementen in huis nemen. Daarmee doelen zij voornamelijk op het gebruik van hout waarbij een houten radiator een preview vormt. “Hout, hoort uiteraard bij de natuur. Mix verschillende houttinten in je interieur en vergeet naast de eettafel, antiekkastje of boekenkast niet om de radiator wat extra aandacht te geven.”

Het product

Er is bij het ontwerp bewust gekozen voor kromme vormen. “De radiator is afgewerkt met een houten mantel en verkrijgbaar in diverse houtsoorten als; eiken, beuken, esdoorn, zebrano, mahonie en notelaar.” Het energieverbruik wordt laag gehouden door de radiator door de LOW-H₂O-technologie en de warmtewisselaar. Optioneel kan het ventilatiesysteem Oxygen2 worden toegevoegd. Dit is een systeem dat op een energie-efficiënte manier continu zorgt voor verversing van de lucht in een woning. De radiator is een eyecatcher in huis en zorgt voor het juiste binnenklimaat.”

Gerelateerde artikelen